Info Blij Venneke

'Camperen' in Eersel

Info Blij Venneke

Camperplaats Blij Venneke bezit de faciliteiten van een camping. Onze rustieke campercamping ligt in Duizel dat deel uitmaakt van de Gemeente Eersel. De gezellige oude markt van Eersel is op loop- en fietsafstand bereikbaar. Duizel is evenals Eersel een van de zogenaamde Acht Zaligheden in de Brabantse Kempen. Een gebied met veel natuur en volop fiets en wandelmogelijkheden zodat u de schoonheid van de Brabantse Kempen kunt ontdekken. De vele dorpjes in de buurt bieden veel mogelijkheden voor een terras- of restaurantbezoek.

Blij Venneke heeft 25 ruime verharde staanplaatsen met ieder een eigen gazon en "tuintje". Grote plekken met veel groen eromheen, in een al even groene omgeving. De plaatsen hebben allemaal 10 Ampère elektra. Er is gratis WIFI en camerabewaking op het terrein aanwezig. U kunt gebruik maken van het sanitair, dat te vinden is in het gebouw waar we onze tuinen ontwerpen. Het sanitair bestaat uit: 3 douches en 3 wastafels, 2 wc's binnen en 2 in een buitenunit. We beschikken over een uitstortplaats voor vuil water en voor het chemisch toilet. Verder is er een drinkwater tappunt en afwasplaats. We hebben een serre waarin u bij slecht weer een boek kunt lezen of met anderen gezellig kunt vertroeven.

Vanaf het Blij Venneke kunt u gemakkelijk de steden Eindhoven en Tilburg bereiken en bezoeken. Maar we zitten ook dicht bij de Belgische grens om naar Postel, Lommel of Arendonk te gaan. Informatie met bezienswaardigheden en fiets- en wandelroutes liggen in de serre. Noord-Oost Brabant heeft een uitstekend fiets- en wandelnetwerk. Twee fietsknooppunten (nr. 10 en 80) vindt u bij ons om de hoek. De camperplaats ligt tegen een bosgebied aan, waar u kunt wandelen en wat zich ook aaneenrijgt en uitstrekt tot in de verre omtrek, dus mooi om te fietsen. Ook kunt u in de landelijke omgeving gemakkelijk van dorp naar dorp fietsen.

Geniet in de gastvrije Kempen, breng een bezoek aan Safaripark de Beekse Bergen of de Abdij en Brouwerij van La Trappe. Er zijn volop mogelijkheden in de buurt.

Wij hopen u als gast te mogen begroeten,

Arjan en Jacqueline Fokker

Faciliteiten - alles inclusief
Elektra (10 Ampère)
Sanitair (3 douches en 3 wastafels, 2 wc's binnen en 2 in buitenunit)
Drinkwatertappunt
Uitstortplaats (vuil water / chemisch toilet)
Afwasplaats
Wifi
Camerabewaking (gehele terrein)
Ruime verharde staanplaatsen (met eigen gazon en "tuintje")
Serre
 • Prijzen Blij Venneke
 • Camper incl. 2 personen € 23,- per nacht
 • Incl. toeristenbelasting € 1,50
 • Extra kind / volwassene € 3,- per nacht
 • Extra hond € 1,50
 • ⚠ Opmerkingen
  • Honden altijd aangelijnd en uitlaten buiten terrein.
  • Het ven is géén zwemwater!
  • Wij lopen dagelijks rond om kennis te maken / vragen te beantwoorden, maar u kunt ons altijd bereiken via
   +31 (0)6 51052961
  • Betaling bij aankomst.
  • Prijzen gelden vanaf aankomst tot 11:00 uur de volgende dag.
Plattegrond terrein (klik)
Algemene regels

Wij willen eigenlijk zo min mogelijk regeltjes en gaan ervan uit dat u onze camperplaats en omgeving net zo gebruikt, zoals u zelf graag zou hebben dat anderen met uw spullen omgaan en schoonhouden.

Wat we nastreven is rust en het genieten van de schoonheid van de omgeving.

Schroom niet om ons aan te spreken of bel +31 (0)6 51052961 voor informatie.

Een fijn verblijf toegewenst!