Faq

Veel gestelde vragen

Zoek een plekje, dan aanmelden, via enveloppe, bij het inleverpunt achter het bedrijfspand. De enveloppen liggen in de kist aan de deur. Het te betalen bedrag gepast in de enveloppe doen en in de brievenbus stoppen. U kunt het bedrag overigens ook op onze bankrekening overmaken. Let op: in dat geval ook een enveloppe inleveren met uw gegevens en de vermelding dat het bedrag is overgemaakt.

Graag om 11:00 uur een plekje vrijmaken voor de volgende gast. In overleg kunt u echter nog even op de parkeerplaats staan.

Om +/- 23:00 uur doen we de poort op slot. U kunt dan het terrein niet meer op. Dit doen we om ongewenst bezoek te weren. Om +/- 8:00 uur doen we de poort weer open. Wilt u later terugkomen, of aankomen of eerder vertrekken, dan kunt u dat aangeven. Vervolgens kunnen we overleggen hoe we dat oplossen. En voor noodgevallen ligt er een sleutel klaar!

Ook onze douches, wastafels en wc's binnen sluiten we af van 23:00 tot 8:00 uur i.v.m. inbraakbeveiliging. Mocht het in uw geval eerder nodig zijn om het sanitair open te stellen dan is dat bespreekbaar. De toiletten en wastafels buiten blijven in ieder geval wel open.

Onze camperplaats is het hele jaar geopend. Echter de buitentoiletten en wastafels buiten zijn in de winter mogelijk niet beschikbaar i.v.m. vorst.

Later vertrekken of langer blijven? Laat vertrek kan in overleg voor € 10,-. U kunt dan tot 18:00 uur blijven! Wenst u nog langer te blijven dan kunnen we samen kijken of dat kan. Bij drukte is het overigens niet mogelijk om op ons los parkeerterrein te staan.

Honden zijn toegestaan indien deze te allen tijde aangelijnd blijven en buiten het kampeerterrein worden uitgelaten. Neemt u een hond mee dan vragen wij een vergoeding van € 1,50 per hond.

Het ven is géén zwemwater. Dus helaas is het niet mogelijk om erin te zwemmen. Ook kan er niet worden gevist.

Wij willen eigenlijk zo min mogelijk regeltjes en gaan ervan uit dat u onze camperplaats en omgeving net zo gebruikt, zoals u zelf graag zou hebben dat anderen met uw spullen omgaan en schoonhouden. Wat we nastreven is rust en het genieten van de schoonheid van de omgeving.

Schroom niet om ons aan te spreken of bel +31 (0)6 51052961 voor informatie.

Betaling bij aankomst. Mocht u het bedrag overmaken dan dient u toch een enveloppe met uw gegevens en vermelding van de overmaking in te leveren.

Prijzen gelden vanaf aankomst tot 11:00 uur de volgende dag. De prijs van het appartement: vanaf drie nachten geldt een korting.

De GPS coördinaten van onze camperplaats aan de Dalemsedijk 28 te Duizel (Eersel) zijn 51.36135971497344,
5.284997513460742

In ons atelier is er de mogelijkheid tot vrij schilderen inclusief materiaalhuur en op aanvraag zijn er workshops schilderen te boeken voor groepen van minimaal 6 personen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Heeft u zelf geen camper maar u wilt toch graag met campervrienden, familie of kennissen genieten? Wij bieden overnachtingen aan. Het minimale aantal nachten is twee. Er wordt voor beddengoed gezorgd. Wij serveren geen ontbijt. Kijk onder info voor meer informatie.

Wij lopen dagelijks rond om kennis te maken / vragen te beantwoorden, maar u kunt ons altijd bereiken op +31 (0)6 51052961