Faq

Veel gestelde vragen

Zoek een plekje, dan aanmelden, via enveloppe, bij punt achter bedrijfspand. De enveloppen liggen in de kist aan de deur. Het te betalen bedrag gepast in de enveloppe doen en in de brievenbus stoppen.

Graag om 11:00 uur een plekje vrijmaken voor de volgende gast. In overleg kunt u echter nog even op de parkeerplaats staan.

Om +/- 23:00 uur doen we de poort op slot. U kunt dan het terrein niet meer op. Dit doen we om ongewenst bezoek te weren. Om +/- 8:00 uur doen we de poort weer open. Wilt u later terugkomen, of aankomen of eerder vertrekken, dan kunt u dat aangeven. Vervolgens kunnen we overleggen hoe we dat oplossen. En voor noodgevallen ligt er een sleutel klaar!

Ook onze douches en wc's binnen sluiten we af van 23:00 tot 8:00 uur i.v.m. inbraakbeveiliging. Mocht het in uw geval eerder nodig zijn om het sanitair open te stellen dan is dat bespreekbaar. De toiletten buiten blijven in ieder geval wel open.

Onze camperplaats is het hele jaar geopend. Echter de buitentoiletten zijn in de winter niet beschikbaar i.v.m. vorst.

Doorboeken of dagje langer blijven? Dan op de dag van uw eerder geplande vertrek het dagtarief voor 11:00 uur bijboeken. Uw verblijf mag tot 7 dagen, maar als u graag langer wil blijven kunnen we samen kijken of dat kan. Bij drukte is het niet mogelijk om op ons los parkeerterrein te staan.

Honden zijn toegestaan indien deze te allen tijde aangelijnd blijven en buiten het kampeerterrein worden uitgelaten. Neemt u een hond mee dan vragen wij een vergoeding van € 1,50 per hond.

Het ven is géén zwemwater. Dus helaas is het niet mogelijk om erin te zwemmen. Ook kan er niet worden gevist.

Wij willen eigenlijk zo min mogelijk regeltjes en gaan ervan uit dat u onze camperplaats en omgeving net zo gebruikt, zoals u zelf graag zou hebben dat anderen met uw spullen omgaan en schoonhouden. Wat we nastreven is rust en het genieten van de schoonheid van de omgeving.

Schroom niet om ons aan te spreken of bel +31 (0)6 51052961 voor informatie.

Betaling bij aankomst.

Prijzen gelden vanaf aankomst tot 11:00 uur de volgende dag. De prijs van het appartement geldt een dag langer vanwege de minimum boeking van twee nachten.

De GPS coördinaten van onze camperplaats aan de Dalemsedijk 28 te Duizel (Eersel) zijn 51.36135971497344,
5.284997513460742

In ons atelier is er de mogelijkheid tot vrij schilderen en bij genoeg belangstelling kunnen er workshops schilderen plaatsvinden op bepaalde dagen. Neem contact op voor materiaal en prijzen.

Vooralsnog is het appartement (met aparte slaapkamer en tweepersoonsbed) niet los te boeken maar enkel beschikbaar i.c.m. vrienden of familie die met camper op de camping (willen) staan maar geen slaapplek voor u hebben. Het minimale aantal nachten is twee. Er wordt voor beddengoed gezorgd.

Wij lopen dagelijks rond om kennis te maken / vragen te beantwoorden, maar u kunt ons altijd bereiken op +31 (0)6 51052961